Cape Town og finansieringsmuligheter for å komme seg hit

Sør-Afrika er blant de aller hotteste reisemålene blant nordmenn for tiden. Dette er enkelt å forstå på grunn av det behagelige klimaet, den spektakulære naturen og dyrene som virkelig tar pusten fra deg, til det pulsererende livet i storbyer som Cape Town. Denne byen er livlig og kosmopolitisk og siden selve kjernen av byen er godt organisert og det er enkelt å komme seg rundt så vil mange hevde at Cape Town er en av de mest spennende storbyene i Afrika og det er kort vei til alt.

Likevel så koster det likevel en god del å reise hit, heldigvis er det mange måter å finansiere turen.

Vakre Cape Town og finansieringsmuligheter

“Cape Town byr på en overflod av varierte små spisesteder.”(https://www.vg.no/forbruker/reise/reise/ti-reisetips-til-vm-byen-cape-town/a/10008626/.) For å få en spektakulær 360 graders oversikt over denne flotte storbyen så anbefales det å besøke Table Mountain som noe av det aller første man gjør når man kommer hit, i tillegg til å leie en bil selvsagt.

Selve byen byr på massevis av sjarmerende små og store restauranter og cafeer også. For å få med seg noen helt fantastiske naturopplevelser skal du reise til “Kapp det gode håp”. Her kan man se haugevis av plante og dyrearter i sitt naturlige habitat og i tillegg ta en nærmere kikk på den store pingvinkolonien i området og stå på verdens sydligste punkt. Om du er av den ekstreme typen gir dette området deg også muligheten til å bade i bur ved siden av den livsfarlige hvithaien i “Gansbaai”. Som du forstår så er Cape Town en meget allsidig og spennende storby for de fleste.

Storbyen Cape Town vil likevel koste deg en god del penger så om man ikke har så mye til overs er det smart å sjekke finasieringsmulighetene for de er uendelige. Enten kan man låne litt ekstra penger av familie eller nære venner eller man kan spørre sin kjære om man kan få en eksklusiv julepresang og dra dit sammen med ham eller henne. Mulighetene er der også til å ta opp et vanlig forbrukslån.

Av de beste forbrukslånene som man kan benytte seg av her i Norge så er Lendo, Zmarta og Instabank noen av de bankene som tilbyr aller best betingelser for kundene sine. Gjennom disse bankene kan man låne fra 5000 til 500.000 og man får i tillegg svar på dagen. Beregnet utifra hva man ønsker å låne vil renten ligge på mellom 7 og 33 prosent. Lendo er den banken som har de aller mest fornøyde kundene blant bankene som tilbyr forbrukslån og har fått en samlet vurdering på 9,8 av totalt 10 mulige poeng av sin kundegruppe.

Det skal også sies at Lendo har en aldersgrense på 20 år så om man er yngre enn dette skal man også velge en annen bank. Selve renten på lånet blir satt individuelt for hver eneste lånetaker av banken selv og dette går blant annet på hvor masse egenkapital som man har liggende,om man er en god betaler og lignende. I Lendo kan man også velge seg en kort eller lang nedbetalingstid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *