Måter å reise.

Det er mange ulike måter å reise på i disse dager. Du kan ta fly, båt eller tog. Men om du er kanskje av den litt mer eventyrlystne arten så kan du jo også kjøre selv nedover, eller på motorsykkel. Den kanskje mest spennende måten er kanskje på sykkel, men det er nok uaktuelt for de fleste av en haug av grunner. Og bil er vel blitt mindre attraktivt etter eskapadene til King og Moland i Kongo. Naturlig nok så reiser de absolutt fleste med fly og på den måten kan du komme deg hvor som helst på det afrikanske kontinentet veldig raskt. Enten ved direktefly fra Gardermoen, eller ved å mellomlande på en flyplass med flere forbindelser.

Det er jo som sagt så mange ulike metoder å reise på og avhengig av hvor du ønsker å dra så justeres jo prisen deretter også. Afrika er tross alt et gedigent kontinent og det koster rett og slett mer å reise til det sydlige Afrika enn hva det gjør å reise til for eksempel Egpyt. Noe av grunnen til det er jo også fordi at steder som Egypt og Marokko har blitt del av den norske reisestandarden, den norske charteropplevelsen om du vil, noe som har presset prisene ganske mye nedover. Det er jo noe som tjener deg som kunde. Tidligere så ble slike destinasjoner sett på som eksotiske og vanskelige å komme seg til, men det har jo naturligvis forandret seg veldig mye i de senere årene og det eneste man behøver å gjøre nå er å velge hvor du vil reise. Det finnes også mange ulike kombinasjoner som man kan kjøpe slik at man virkelig kan få en full opplevelse av det afrikanske kontinent, og det kan jo koste litt, men det er definitivt verdt pengene, om du har råd.

Nå er det slik at slike pakketurer ikke er for alle, mye på grunn av prisen, og spesielt om man har en stor familie. Om det er en familie på 4, så kan prisen fort komme opp mot hundre tusen kroner om man vil ut på en slik tur, og det er det ikke alle som har råd til naturligvis. Men det er opp til den enkelte å ta hensyn til. Men tenk deg en tur til Kenya, kjøre rundt på savannen og se på de eksotiske og nydelige dyrene som lever der. Før man så bestemmer seg for å ta turen til Tanzania for å klatre Kilimanjaro for å se snø i Afrika! Noe som dette finner du i Afrika, og ingen andre steder i verden. Leser du videre hos oss her så skal du få lære enda mer om potensielle reisemål til dette fantastiske kontinentet. I tillegg så skal du få litt informasjon om hvordan du potensielt sett kan finansiere en slik tur. Det behøver ikke være så altfor ille, og det skal ikke være en umulighet for noen å reise til Afrika, eller noen andre steder for den saks skyld. Så les videre og kanskje du blir interessert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *