Nydelige og populære Sør-Afrika

Er du en av dem som i mange år har drømt om å oppdage vakre Afrika? Da er du i godt selskap, en stor trend de senere årene i Turistbransjen er å reise stadig lengre og oppdage eksotiske land som ligger utenfor allfarvei. I tillegg så vil mange kunder som skal reise langt ha en skreddersydd sommerferie for seg og familien sin. Vi er villige til å bruke stadig mer penger på ferie og de med den feteste lommeboken vil gjerne også ha det beste av det beste mens de først befinner seg på sommerferie. Sør-Afrika er et av de landene som har opplevd en stor popularitet de siste årene.

Sør-Afrika, en reise som du seint vil glemme

Blant mange av dem som har vært så heldige å få besøke nydelige Sør-Afrika så vil mange beskrive dette landet som magisk. “Det aller beste med Afrika er at det ikke finnes noen tidsforskjell”.(http://reisetips.nettavisen.no/derfor-er-sor-afrika-et-supert-feriested/.) Sør-Afrika er et stort land med en behagelig temperatur stortsett hele året. Siden de har sommer i landet på samme tid som vi har vinter i Norge så skal man tenke motsatt når man skal igang med å bestille billetter til seg selv og de andre som skal være med på reisen for de billigste billettene finner man som regel når det er vinter i landet mens hotell og fly er dyrest i januar og desember.

Uansett hvor man skal så anbefales det å leie en bil om man skal til Afrika. Med en leiebil kommer man seg dit man skal uansett om man skal på løve-safari eller nyte en bedre middag på en av de gode restaurantene som man finner over hele landet. Cape Town er blant annet en av de aller mest populære byene i Sør-Afrika og her bør man dra innom for byen er faktisk en av de mest besøkte i hele landet og ligger på topp-lister over hele verden. Noe av grunnen til at Cape Town er så utrolig populær er mye på grunn av beliggenheten, den fantastiske kysten rundt og fjellet Table Mountain.

Den nydeligste turen man kan ha i Sør-Afrika er den såkalte “Garden Route”. Om du velger å legge bilturen innom dette området så vil du få deg en magisk rundreise.

Selve bilturen fra Cape Town til Port Elisabeth tar omtrent åtte timer men på grunn av at den er så vakker vil du og reisefølget ditt garantert ønske å dele opp turen og stoppe mange ganger på veien for å virkelig kunne nyte naturopplevelsene. På veien vil du passere et sted som kalles “Stellenbosch”. Stellenbosch er den nest eldste bosettingen som er europeisk i Sør-Afrika og landskapet kommer til å ta pusten fra deg med sitt fjell-landskap som omkranser selve området. Vil du også innom nasjonalparkene for å se ville dyr som løve, bøffel,elefant og sjiraff foreksempel? Da er Kruger Nasjonalpark en god ide men man skal også da leie seg et hotellrom i nærheten om man ønsker å få med seg alt det som denne store nasjonalparken har å by på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *